Σουφλέ σοκολάτας 

Υλικά
Υλικά (για 10-12 τεμάχια)
4 κρόκοι αυγών 
4 ασπράδια αυγών 
70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
15 γρ. (3 κουτ. γλυκού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
150 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky
Εκτέλεση

Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μπεν μαρί.
Χτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ και προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη, μέχρι να φτιάξετε μια σφιχτή μαρέγκα.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνετε μέσα στη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky, ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
Κοσκινίζετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα ρίχνετε μέσα στη λιωμένη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky, μαζί με τους κρόκους.
Χτυπάτε με σύρμα χειρός. 
Προσθέτετε σιγά σιγά τη μαρέγκα, ανακατεύοντας απαλά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C.
Βουτυρώνετε ελαφρά ατομικά σκεύη για σουφλέ, μοιράζετε το μίγμα και ψήνετε για περίπου 10 λεπτά. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies